1 persoons luchtbed

1 persoons luchtbed

Luchtbedden of luchtmatrassen zijn er in verschillende maten en soorten.

Wanneer je een keuze gaat maken voor jouw 1 persoonsluchtbed kijk dan voornamelijk naar de afmetingen van het luchtbed. Daarnaast kan je ook het comfort kiezen van hoe je jouw eenpersoonsluchtbed wil opblazen: met een (ingebouwde) elektrische pomp, handpomp. Een luchtbed is te krijgen in vele soorten en maten. Voor de reiziger is een luchtbed onmisbaar. Een 1 persoons luchtbed is klein en compact op te vouwen en u heeft altijd een slaapplek bij de hand. Ook als je geen reiziger bent is het aan te raden om eenpersoons luchtbedden in huis te hebben. Je hebt op die manier altijd een extra slaapplek mocht je onverwachts gasten over de vloer hebben die blijven slapen. Het is daarom belangrijk om het juiste luchtbed aan te schaffen die past bij jouw wensen. Een outdoor en recreatie 1 persoons luchtbed moet aan andere eisen voldoen dan de eenpersoons luchtbedden om thuis een extra slaapplek te cre√ęren.

1 persoons luchtbed nodig?

Het belang van een goede nachtrust kan niet onderschat worden. En wanneer je op vakantie bent, is dat zeker het geval. Of je nu kiest voor een actieve trekkersvakantie of een ontspannen luilekkervakantie… om comfortabel te slapen is een luchtbed altijd een goed idee. Kan je nog een 1 persoons luchtbed gebruiken? Bij de online kampeerwinkel kan je uit een uitgebreid 1-persoons luchtbedden en verschillende prijsklassen kiezen!

Hardlopers vandaag 

  • Intex Pillow Rest | tweepersoons luchtbed

    Voorzien van de unieke Fiber-Tech¬ģ binnenstructuur biedt het Intex Pillow Rest luchtbed optimale lichaamsondersteuning en slaapcomfort. Het verhoogde hoofdeinde werkt als een ingebouwd kussen en het zachte, fluweelachtig slaapoppervlak…

    32.95

Lees onze handige tips over luchtbedden

Welk Aerobed kopen? Stappenplan!

Met Aerobed kunnen uw gasten blijven slapen wanneer u maar wilt. Alle bedden van Aerobed zijn namelijk opgeblazen in slechts enkele minuten. Ook garandeert Aerobed de gehele nacht de juiste stabiliteit waardoor u of uw gasten zich heerlijkkunnen ontspannen en de volgende dag voldoende zijn uitgerust. De volgende ochtend zorgt u dat de pomp al het lucht er weer uit zuigt en kunt u de Aerobed gemakkelijk opbergen in de bijgeleverde draagtas. Op zoek naar een Aerobed Luchtbed? Er zijn natuurlijk...

Kamperen met een luchtbed 1 persoon

Wanneer je een eenpersoons luchtbed zoekt om mee te nemen op kampeervakantie, dan is een aantal factoren van belang. Zo is een goede isolatie essentieel. Het opblaasbed 1 persoons moet een goede barri√®re vormen tussen jou en de koude die vanuit de grond optrekt. De zogeheten ‚ÄėR-waarde‚Äô geeft aan wat de isolerende waarde is van het luchtbed van jouw keuze.

Daarnaast is de afmeting van de luchtmatras 1 persoon ook erg belangrijk. Enerzijds moet de matras groot genoeg zijn voor de persoon die het gebruikt, omdat alle lichaamsdelen optimaal moeten kunnen profiteren van de isolerende eigenschappen. Anderzijds moet het één persoons luchtbed ook passen in de beschikbare ruimte in de (slaapcabine van de) kampeertent.

Camping luchtbedden

Camping luchtbedden zijn gemaakt van stevig materiaal. Het gebruik op de camping vergt meer van een luchtbed dan van een luchtbed die alleen in huis gebruikt wordt. Een camping luchtbed wordt vaak in een tent gebruikt, waardoor het meer aan de natuur wordt blootgesteld dan andere luchtbedden. Er zijn veel verschillende merken die uitstekende camping luchtbedden in hun assortiment hebben. Een vereiste is dat een camping luchtbed makkelijk mee te nemen is. Opgevouwen neemt een dergelijk luchtbed weinig ruimte in beslag. Daarnaast is een luchtbed makkelijk op te blazen met een pomp. In het hogere segment zijn er zelfs luchtbedden verkrijgbaar die zichzelf helemaal opblazen, oftewel een zelf opblaasbaar luchtbed. Ons brede assortiment aan camping luchtbedden biedt je diverse mogelijkheden om uit te kiezen.

Camping 1-persoons luchtbed kopen

Camping 1-persoons luchtbedden zijn te krijgen in verschillende materialen. Hoog of laag, 1 of 2 persoons, met of zonder kussens. Hierdoor is er altijd een geschikt luchtbed voor je te vinden. Zoek jouw camping luchtbed ook uit op comfort. Het verschil in comfort van een 1-persoons luchtbed zit niet alleen in materiaal en afmeting. Maar comfort zit ook in het gebruik van een 1-persoons luchtbed. Het opblazen en leeg laten lopen van 1-persoons luchtbedden is een ergernis van velen. Luchtbedden 1-persoons met ingebouwde pomp, blazen eenvoudig op. Ook zijn deze door ventielen met dubbele sluiting eenvoudig leeg te laten lopen. Een goede nachtrust bevordert jouw plezier de volgende dag en de rest van jouw vakantie!

1-persoons opblaasbare matras

Een luchtbed 1 persoons met pomp opblazen neemt meestal niet veel tijd in beslag. Maar wil je jouw slaapplek extra snel in orde hebben? Kies dan voor een 1 persoons luchtbed met ingebouwde pomp. Met een ge√Įntegreerde elektrische pomp is de luchtmatras zelfs al binnen 1 minuut klaar voor gebruik. Bijkomend voordeel is dat je geen extra pomp met je moet meesleuren. Het nadeel is wel dat je dan wel op een campingplek met stroomvoorziening moet staan. Is er geen stroom aanwezig, dan kan je het opblaasbare matras meestal nog handmatig oppompen. Wil je het 1 persoons luchtbed vooral thuis gebruiken, dan vormt dat uiteraard geen enkel probleem.

Luxe 1-persoons luchtbedden

Een standaard luchtbed biedt u een prima slaapplek, maar lang niet alle luchtbedden zijn geschikt om u een goede nachtrust te bieden. Daarom is er ook een segment met luxe luchtbedden. Een luxe luchtbed is extra comfortabel en heeft vaak meerdere luchtkamers met extra scheidingswanden. Hierdoor biedt een luxe luchtbed u een veel betere houding tijdens het slapen en zakt u niet op het zwaarste punt naar beneden. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit aan materialen en gaan vaak langer mee dan gewone luchtbedden.

Luxe 1-persoons luchtbed kopen

Luxe 1-persoons luchtbedden zijn in verschillende soorten, maten en merken beschikbaar zoals de bekende Intex luchtbedden. Er zijn zowel 1 als 2 persoons luxe luchtbedden verkrijgbaar. Daarnaast zijn er 1-persoons luchtbedden als 1-persoons boxspring te krijgen. Deze zijn extra hoog waardoor je meer comfort en een makkelijkere instap heeft. Daarnaast behoren ingebouwde pompen, die het luxe 1-persoons opblaasbare luchtbed automatisch opblazen, en 1-persoons luchtbedden met ingebouwde kussens en dekens tot de mogelijkheden. Wil je ook op vakantie goed kunnen slapen of jouw gasten een goede nachtrust bieden? Dan zijn deze luchtbedden iets voor jou.

//
//
Producten
Afdeling verkoop
//
Retourneren
Product retourneren
//
Klantenservice
vraag maar raak!

Heb je een vraag, wil je een product retourneren of heb je een andere vraag? Kom maar op, we horen graag van je!