2 persoons luchtbed

Opblaasbare Matras 2-persoons en Luchtbed 2-persoons online kampeer en outdoor winkel

2 persoons luchtbedden

Gezellig met zijn 2 naast elkaar op een 2 persoonsluchtbed

Wanneer je een keuze gaat maken voor jouw tweepersoonsluchtbed kijk dan voornamelijk naar de afmetingen van het 2-persoons luchtbed. Daarnaast kan je ook het comfort kiezen van hoe je jouw 2-persoons luchtbed wil opblazen: met een (ingebouwde) elektrische pomp, handpomp.

2-persoons luchtbed nodig? Ontdek alle luchtbedden voor twee personen

Wil je tijdens het kamperen in alle comfort kunnen slapen? Dan zal slapen op een 2-persoons luchtbed stukken aangenamer zijn dan op een slaapmatje. Bij de online kampeerwinkel vindt je een ruim assortiment luchtbedden: 1 persoons luchtbedden, luchtbedden 2 persoons en ook kinderluchtbedden. Kan je nog wel een nieuw 2 persoons luchtbed gebruiken? Hier vindt je een 2 persoon luchtbed in verschillende modellen, formaten en prijsklassen.

Hardlopers vandaag 

Welk Aerobed kopen? Stappenplan!

Met Aerobed kunnen uw gasten blijven slapen wanneer u maar wilt. Alle bedden van Aerobed zijn namelijk opgeblazen in slechts enkele minuten. Ook garandeert Aerobed de gehele nacht de juiste stabiliteit waardoor u of uw gasten zich heerlijkkunnen ontspannen en de volgende dag voldoende zijn uitgerust. De volgende ochtend zorgt u dat de pomp al het lucht er weer uit zuigt en kunt u de Aerobed gemakkelijk opbergen in de bijgeleverde draagtas. Op zoek naar een Aerobed Luchtbed? Er zijn natuurlijk...

2 persoons luchtbed kopen: waar moet je op letten?

Gezellig met z’n tweetjes samen op een luchtbed 2 persoons… is toch aangenamer dan als koppel elk op een eigen 1 persoons luchtbed te moeten slapen. Het is wel aan te raden om een tweepersoonsluchtbed van hoge kwaliteit te kiezen; deze luchtbedden hebben meerdere zones en hebben naast een luchtlaag ook een extra toevoeging van latex of koudschuim. Hierdoor is het tweepersoons luchtbed niet alleen extra comfortabel; je loopt ook minder risico dat het opblaasmatras door het gewicht van de zwaardere persoon dieper inzakt, zodat de lichtere persoon op een keiharde matras komt te liggen.

2-persoons luchtbedden voor een goede nachtrust

Wanneer je een luchtmatras voor 2 personen wilt kopen, is het belangrijk om allereerst goed naar de afmetingen te kijken. Past het twee persoons luchtbed wel in het slaapcompartiment van je kampeertent en is het lang en breed genoeg zodat je er beiden comfortabel op kan liggen? Ga je wandelend of fietsend op trektocht, dan is het gewicht van het 2 persoons luchtmatras zeker ook een factor om mee rekening te houden. Tot slot is de isolatiewaarde (R-waarde) nog van belang. Wanneer je gaat kamperen is het belangrijk dat het 2persoons luchtbed een voldoende grote barrière biedt tegen de optrekkende grondkoude. De dikte van het matras speelt daarbij natuurlijk een rol.

2-persoons luchtbed met pomp

Een 2-persoons luchtbed met pomp is de oplossing voor de onverwachte slapers, logees of kampeerders. De online kampeerwinkel heeft zowel 1 als 2 persoons luchtbedden met pomp van verschillende merken zoals Intex luchtbedden. Deze type luchtbedden zijn allen voorzien van een ingebouwde (elektrische) pomp. Een 2-persoons luchtbed met pomp is normaliter binnen 1,5 tot 3 minuten vanzelf opgepompt. Naast een ingebouwde pomp hebben sommige 2-persoons luchtbedden ook een ingebouwd kussen. Bijna elk luchtbed met pomp in het assortiment van 2-persoons luchtbed wordt geleverd in een handige tas waarin je het luchtbed met pomp eenvoudig kan opbergen. Met deze handige draagtas met schouderriem kun je het 2-persoons luchtbed met pomp ook makkelijk meenemen.

2-persoons luchtbed met pomp binnen 3 minuten opgepompt

De 2-persoons luchtbedden met ingebouwde pomp zijn binnen no-time opgeblazen. De meeste 2-persoons luchtbedden met pomp hebben 220 Volt. Eindelijk geen geblaas of getrap op een voetpomp meer. In plaats daarvan steek je de stekker in het contact en de ingebouwde elektrische pomp blaast het luchtbed vanzelf binnen maximaal 3 minuutjes op zodat je bed gereed is. Naast vanzelf oppompen, kun je met de ingebouwde pomp ook het 2-persoons luchtbed automatisch leeg laten lopen door de pompstand op reverse te zetten. Kortom: gemakkelijk opblazen en leeg laten lopen!

2-persoons luchtbed met pomp kopen

Op de kampeerwinkel kun je verschillende 2-persoons luchtbedden met interne pomp van duurzame nylon/PVC-of hoogwaardig vinyl constructie kopen tegen voordelige prijzen. Ideaal voor als de visite bij je thuis wil overnachten: een zeer comfortabele luchtbed met ingebouwde pomp van het merk Intex. Naast 2-persoons luchtbedden met ingebouwde pomp hebben we ook luchtbedden zonder pomp.

Hoe dik moet een 2 persoons luchtbed zijn?

Een ander aandachtspunt is de dikte van het 2 persoonsluchtbed. Bij kampeerwinkel vindt je 2-persoons luchtbedden met een dikte van 30 cm tot wel 56 cm. Hoe dunner de matras, hoe groter de kans dat de matras doorzakt en dat je de ondergrond voelt. Maar dikker betekent niet altijd beter; het is vooral ook de toplaag die het comfort zal bepalen. Een tweepersoonsluchtbed met een toplaag in latex wordt gezien als het meest comfortabel, vergeleken met luchtbedden zonder toplaag of met een toplaag van koudschuim of polyether.

Slapen op een luchtbed of slaapmat?

Hoe dikker het luchtbed, hoe meer lucht er in moet… Koop je u een opblaasbare luchtbed, dan is een 2 persoons luchtbed met ingebouwde pomp wel handig. Even inpluggen in de stroom en de matras pompt zichzelf in een mum van tijd op. Als er op de camping geen stroom voor handen is, kies dan voor een 2 persoons luchtbed met pomp die je ook nog handmatig kan oppompen. Een wat dunner luchtbed 2 persoons met pomp met de hand / voet oppompen, is meestal geen probleem.

Zelfopblaasbaar 2-persoons luchtbed

Voor wanneer er plotseling iemand blijft overnachten biedt een luchtbed de perfecte oplossing. Voor iedereen die liever niet meer laat in de avond nog een luchtbed op wilt pompen zijn er diverse zelfopblaasbare luchtbedden beschikbaar, om het je nog makkelijker te maken. Zelfopblaasbaar 2-persoons luchtbed kopen? Op de kampeerwinkel ben je aan het juiste adres voor opblaasbare luchtbedden, slaapmatten of airbeds opblaasbare bedden van verschillende merken. Een zelfopblaasbaar luchtbed is doorgaans tussen de 3 en 8 cm dik. Door simpelweg het ventiel van het zelfopblaasbare luchtbed los te draaien en hem uit te rollen blaast het luchtbed zichzelf op. Je draait vervolgens het ventiel dicht en je kunt vervolgens heerlijk zacht liggen op een zelf opblaasbaar luchtbed. Bij het opbergen druk je zonder al te veel moeite alle lucht weer uit de 2-persoons zelfopblaasbare luchtbedden door deze rustig en strak op te rollen. Vervolgens draai je het ventiel dicht en je krijgt een vacuüm platte rol die je makkelijk mee kunt dragen. Op deze manier hoef je dus nooit meer jouw 2-persoons luchtbed op te blazen of te pompen. Toch lig je met een zelf opblaasbaar 2-persoons luchtbed een stuk zachter dan op een matje.

Zelfopblaasbare luchtbedden

De eerste keer dat je het zelfopblaasbare luchtbed gebruikt is het verstandig om het slaapmatje even een uur te laten liggen met het ventiel open zodat het materiaal in het luchtbed even kan uitzetten. De meeste zelfopblaasbare luchtbedden op de online kampeerwinkel zijn tussen de 3 en 8 cm dik, zijn echte kwaliteitsmatten van polyester textuur, hebben een regelbare luchtdruk door draaibaar ventiel en komen met reparatieset. Luxe voor het kamperen, zeer belastbaar en snel opgeblazen! Zelf opblaasbare luchtbedden zijn ideale 2-persoons luchtbedden voor het tenten, kamperen of als er een onverwachte slaapgast op bezoek komt.

//
//
Producten
Afdeling verkoop
//
Retourneren
Product retourneren
//
Klantenservice
vraag maar raak!

Heb je een vraag, wil je een product retourneren of heb je een andere vraag? Kom maar op, we horen graag van je!