De voordelen van led kampeerverlichting

De voordelen van led kampeerverlichting

Bent u op zoek naar een goede kampeerverlichting? En zijn efficiënt energieverbruik en milieuvriendelijkheid voor u daarbij belangrijke criteria? Dan is een oplaadbare led kampeerverlichting wellicht iets voor u. Op Opblaasbare Tenten vindt u diverse oplaadbare led kampeerverlichting, voor diverse doeleinden te gebruiken en binnen iedere prijsklasse.

Waarom led kampeerverlichting gebruiken?

Dankzij de technologische ontwikkelingen, zijn led kampeerlampen de conventionele campinglamp voorbijgestoken wat betreft lichtopbrengst, efficiëntie en techniek. Een led kampeerlamp geeft een helder licht en verbruikt daarbij weinig energie. Dit komt omdat 90% van de beschikbare energie omgezet wordt in licht en slechts 10% in warmte. Bij conventionele lampen, zoals de gloeilamp, is dat juist andersom. Dit zorgt er ook voor dat led lampen minder heet worden, waardoor ze veiliger te gebruiken zijn, ook door kinderen.

Led lampen gaan veel efficiënter om met de beschikbare energie, waardoor de brandtijd per batterijlading aanzienlijk hoger is dan met een gewone kampeerverlichting. Wanneer u een campinglamp langdurig en veelvuldig wilt kunnen gebruiken, is dat mooi meegenomen, net als het feit dat uw led kampeerlamp oplaadbaar is.

Wanneer is een oplaadbare kampeerverlichting led geschikt voor u?

Een oplaadbare led kampeerverlichting werd vroeger vooral professioneel gebruikt, bijvoorbeeld door monteurs en politie- en hulpdiensten. Tegenwoordig kiezen ook particulieren steeds vaker voor het gebruiksgemak van een kampeerlamp led oplaadbaar. U hoeft dan niet altijd extra batterijen op zak te hebben voor het geval dat uw kampeerverlichting besluit ermee te stoppen. Maar u kan uw kampeerlamp eenvoudig opladen door ze in te pluggen in het oplaadsysteem, zonder dat u van accu of batterij moet wisselen. Dat scheelt niet alleen voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee! Bovendien is uw kampeerlamp altijd klaar om opnieuw te gebruiken.

Gebruikt u uw kampeerlamp echter slechts sporadisch, dan kiest u beter voor een kampeerlamp op batterijen, omdat het nadelig werkt als u uw kampeerlantaarn led oplaadbaar langer dan noodzakelijk in het oplaadsysteem laat zitten.


//
//
Producten
Afdeling verkoop
//
Retourneren
Product retourneren
//
Klantenservice
vraag maar raak!

Heb je een vraag, wil je een product retourneren of heb je een andere vraag? Kom maar op, we horen graag van je!