Kampeerartikelen

Kampeerartikel en kampeeraccessoires online campingwinkel

Kampeerartikelen nodig?

Shop online kampeerartikelen op de kampeerwinkel

Kamperen is de afgelopen jaren weer helemaal populair bij jong en oud. Of je nu een groot of klein(er) vakantiebudget hebt, kamperen kan je zo luxe maken als je zelf wilt. Ga je back to basics of wil je liever toch in alle comfort kunnen genieten van de natuur? Bij de online kampeerwinkel vindt je alle nodige kampeerartikelen voor een onvergetelijke kampeervakantie.

Kampeerartikelen & Kampeerspullen nodig?

Met goed kampeergerief op zak, wordt kamperen eens zo leuk. Een onmisbaar kampeerartikel is natuurlijk de kampeertent. Kies voor een opblaastent die geschikt is voor de vakantie die je voor ogen hebt en kies ze ook altijd ruim genoeg voor het aantal personen dat meegaat, zodat je voldoende opbergruimte heeft voor al jouw bagage en campingartikelen.

Hardlopers vandaag 

Lees onze handige tips over kamperen

Kampeertenten, welke kampeertenten zijn er allemaal?

Het verschil in kampeertenten Een tent bestaat meestal uit diverse lagen van weefsel of ander materiaal, bevestigd aan een frame van ijzeren of lichtmetalen stokken en wordt bevestigd aan ondersteunende touwen. De kleinere tenten zijn meestal vrijstaand of soms bevestigd aan de grond, maar de grote tenten zijn meestal verankerd met scheerlijnen, vastgebonden aan palen of met tentharingen. Vroeger werden ze gebruikt als mobiele huizen door de nomadische volkeren maar tegenwoordig worden de tenten natuurlijk vaak gebruikt voor recreatieve kamperen...

Veiligheid rondom de tent | Tips voor veilig kamperen

Kamperen met een tent geeft een enorm gevoel van vrijheid, je kunt je tent immers altijd afbreken als de plek je niet bevalt en ergens anders weer opbouwen. Maar er zijn ook risico’s waar je rekening mee moet houden. Bijvoorbeeld slecht weer en de veiligheid van je uitrusting. In en om de kampeertent kun je je lelijk bezeren aan uitstekende haringen en scheerlijnen. Sla daarom haringen zo ver mogelijk in de grond. Je kunt ook gekleurde exemplaren en speciale beschermdoppen...

Vlek in je tentdoek? Tentdoek veilig schoonmaken

Hars op het tentdoek Het verwijderen van hars is lastig, er blijft meestal een vlek achter. Laat de hars uitharden (eventueel versnellen met ijsblokje). De hars laat zich dan gemakkelijk verpulveren.Verwijder de hars voorzichtig met een lepeltje of een mes.Behandel hierna het tentdoek eventueel met een waterafstotend middel. Kaarsvet op het tentdoek Laat het kaarsvet drogen of maak het, net zoals bij hars, koud. Breek het daarna en borstel het af. Met een papieren keukendoekje en een strijkijzer (laagste stand) het restant kaarsvet...

Onderhoud van de kampeertent

Als je lang van je kampeeruitrusting gebruik wil maken, dan is voldoende onderhoud nodig. Tentdoek bijvoorbeeld is tamelijk kwetsbaar. In dit artikel lees je wat je allemaal kunt doen om je uitrusting in goede conditie te houden. Onderhoud tijdens gebruik Zet de kampeertent goed op. Dit heeft namelijk gevolgen voor de verdeling van krachten op het doek en dat kan leiden tot schade aan nok-ogen, ritsen, ramen, naden, afspanpunten en stokken. Loop geregeld de spanning op de afspanpunten even na. Houd...

Kampeerwinkel | Alle kampeerartikelen online

Wanneer je niet lekker kan slapen, raak je oververmoeid en wordt het kamperen al vrij snel een nachtmerrie. Kies daarom kampeer artikelen zoals een opblaasbare luchtbed of Aerobed opblaasbare bed en kampeer slaapzak erg zorgvuldig uit. Ga voor camping artikelen die je maximaal comfort en een goede isolatie bieden. Dat is natuurlijk makkelijker wanneer je niet meteen naar het gewicht van de bagage moet kijken, dan wanneer je licht bepakt op trektocht vertrekt. Maar er is ook meer dan genoeg kampeer materiaal met een licht gewicht, dat je toch een maximum aan comfort biedt.

Groot assortiment kampeerartikelen

Ook kampeerverlichting, gereedschappen, reparatiesetjes, batterijen, EHBO-doos, lucifers en zo verder zijn spullen die niet mogen ontbreken. Jouw kampeervakantie kan je daarnaast zo luxe maken als je zelf wenst. Kamperen benodigdheden als een kookstel of bbq (al dan niet met gasfles) zijn erg handig als je niet altijd jouw koffie, thee of eten bij een restaurant enkele kilometers verderop moeten halen. Een kampeerplek met stroomvoorziening kan het comfortgehalte nog een extra boost geven.

Kampeerartikelen online kopen bij de online kampeerwinkel

Op de website van kampeerwinkel Opblaasbare Tenten vindt je een ruim aanbod kampeermateriaal, zoals diverse soorten opblaastenten, opblaasbare luchtbedden en kampeer slaapzakken. Met deze benodigdheden kamperen kan je het zich in de vrije natuur toch heerlijk comfortabel maken.

Bij de online kampeerwinkel kan je alle campingartikelen online bestellen. Dat gaat nog eens zo gemakkelijk en snel! Ben je toch niet tevreden over jouw online kampeerartikelen, dan krijgt je jouw geld terug!

Kampeerartikelen en Kampeeraccessoires

Je gaat graag goed uitgerust op reis. Om het kamperen compleet te maken en je van alle gemakken te voorzien, is er een breed assortiment kampeerartikelen verkrijgbaar aan campingaccessoires en -artikelen. Of je nu lekker wilt relaxen in een hangmat, alles netjes wilt opbergen of graag aan de slag wilt in jouw eigen buitenkeuken, er is een ruime keuze aan vele kampeerartikelen en kampeeraccessoires.

Opbergen van de kampeerartikelen en uitrusting

Houdt je het graag een beetje opgeruimd en netjes? Dan zijn er vele functionele opberghulpjes in kampeerartikelen verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld aan hangende schappen en organizertassen. Ook de vouw- en inklapkasten zijn buitengewoon praktisch en nemen bovendien weinig ruimte in beslag als ze niet gebruikt worden.

Kampeerartikelen en uitrusting: Campingmeubels

Een goede campingstoel hoort natuurlijk standaard bij de uitrusting van iedere kampeertent, caravan, camper of vouwwagen. Ze zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten, vanaf een eenvoudig kampeerstoeltje tot een lichtgewicht en comfortabele kampeerstoel. Maar er is nog veel meer op het gebied van campingmeubels. Opvouwbare kasten, kindermeubels, opklap- en luchtbedden, zitgroepen voor buiten en binnen. Wat betreft een gezellige en praktische vakantie-inrichting ben je niet aan grenzen gebonden

Grillen en BBQ op de camping

BBQ’en is een van de dingen die absoluut thuishoort op een camping. Liefhebbers van de BBQ vindt bij Opblaasbare Tenten een uitgebreid aanbod aan verschillende modellen kooktoestellen en kampeer barbecues. Vooral barbecues op gas – vrijstaand of als tafelmodel – zijn populair. Maar ook liefhebbers van het rokerige aroma van houtskool zullen hier iets vinden.

kampeer luchtbedden en slaapzakken

Luchtbedden en slaapzakken behoren voor veel kampeerders tot de standaard uitrusting. Bent u een type voor de thermobeschermde buitenvariant of slaap je liever op een comfortabel opblaasbare dubbelbed? Er is volop keuze als het om slaapcomfort gaat. En met een elektrische pomp kunnen zelfs grotere luchtbedden eenvoudig worden opgeblazen.

//
//
Producten
Afdeling verkoop
//
Retourneren
Product retourneren
//
Klantenservice
vraag maar raak!

Heb je een vraag, wil je een product retourneren of heb je een andere vraag? Kom maar op, we horen graag van je!