Slaapzakken

Van kinderslaapzakken, 1-persoons slaapzak tot 2-persoons slaapzak - Alle Slaapzakken Online

Slaapzak nodig? Bekijk alle slaapzakken

Van plan om een slaapzak te kopen? Ontdek dan het aanbod slaapzakken!

Wanneer je gaat kamperen, kan je eigenlijk niet zonder een degelijke slaapzak om je ’s nachts goed warm te houden. Maar ook thuis bewijst een slaapzak z’n nut. Het is compact op te bergen en ideaal voor een logeerpartijtje. Wil je een slaapzak kopen? Kijk dan zeker eens naar het ruime aanbod slaapzakken.

Tijdens het kamperen mag een slaapzak niet ontbreken

Bij de online kampeerwinkel vindt je een ruim aanbod slaapzakken in verschillende modellen en formaten, zowel 1 persoons slaapzakken als 2 persoons slaapzakken. Wij hebben slaapzakken van merken als Nomad slaapzak, Coleman slaapzak, Highlander slaapzak, Easy Camp slaapzak en Outwell slaapzak in verschillende prijsklassen. Geschikt voor kamperen en thuisgebruik maar ook voor het gebruik van trektochten in koude(re) omstandigheden is de slaapzak een uitkomst.

Hardlopers vandaag 

Slaapzak kopen; waar moet je op letten?

Een ‚Äėgoede slaapzak‚Äô is warm genoeg en isoleert goed. Dit betekent dat je dit steeds naargelang de omstandigheden moet afwegen. Wanneer je een slaapzak gaat kopen, is het dus belangrijk om je keuze af te stemmen op hoe je deze wilt gaan gebruiken. Neemt je hem mee op kampeervakantie naar een zonnig of een koud oord? Ga je ermee op trektocht, of blijf je een tijdlang ter plekke? Of gebruik je hem eigenlijk alleen maar thuis?

Logeerslaapzak, familieslaapzak of een dekenmodel slaapzak

Slaapzakken zijn grofweg onder te verdelen in twee modellen: het dekenmodel en het mummymodel. Een dekenmodel is prima geschikt voor een kampeerreis tijdens de zomer of het vroege najaar, naar een vakantiebestemming die niet al te koud is. Voor extreme(re) koude en weersomstandigheden, zal een mummymodel je meer isolatie en warmte bieden. Dit model slaapzak dankt z’n naam aan het feit dat de onderkant smaller is dan de bovenkant en voorzien is van een capuchon. Bijkomend voordeel van een mummyslaapzak is dat deze lichter en meestal ook compacter op te rollen is. Een nadeel is dat dit type slaapzak wat prijziger kan zijn dan het dekenmodel.

Verschillende slaapzakken voor kamperen: welke slaapzak kies jij?

De prijs voor een kampeer slaapzak hangt ook af van de gebruikte materialen. Enerzijds de binnen- en buitentijk, anderzijds de vulling tussenin. De vulling is meestal gemaakt van polyester of dons. Dons heeft een groter ademend en isolerend vermogen en is zowel bij hoge als lage temperaturen aangenaam. Het is tevens lichter en compacter samen te persen. Daar tegenover staat dat een donzen slaapzak duurder en moeilijker te wassen is. De binnen- en buitentijk kan ook weer uit natuurlijke of synthetische materialen vervaardigd zijn. Katoen is aangenaam, maar minder geschikt voor vochtige omstandigheden. Ook de manier waarop vulling, binnen- en buitentijk aan elkaar zijn bevestigd, speelt mee in de prijsbepaling.

Online slaapzakken kopen op de kampeerwinkel

Bij de online kampeerwinkel Opblaasbare Tenten vindt je een ruim aanbod slaapzakken in verschillende modellen en formaten, zowel 1 persoons slaapzak als 2 persoons slaapzak. Wij hebben slaapzakken van merken als Nomad, Coleman, Highlander, Easy Camp en Outwell in verschillende prijsklassen. Geschikt voor occassioneel en thuisgebruik maar ook voor het ondernemen van professionele trektochten in koude(re) omstandigheden

//
//
Producten
Afdeling verkoop
//
Retourneren
Product retourneren
//
Klantenservice
vraag maar raak!

Heb je een vraag, wil je een product retourneren of heb je een andere vraag? Kom maar op, we horen graag van je!